Translate

marți, 7 octombrie 2008

Conducător de instituţie, permis categoria B

Îmi arunc ieri ochii peste mailul de serviciu şi, chiar când să dau DELETE, observ un mesaj cu subiectul "Aplicaţie CV". Hopa!

În corpul emailului, un domn ne punea la dispoziţie abilităţile sale de "administraţie, conducere, control". Din ce în ce mai curioasă (ce manager îşi oferă serviciile trimiţându-şi CV-ul pe email, ca orice muritor de rând?) deschid CV-ul omului. Aşa descopăr că, timp de câţiva ani, dom' director a fost şoferul unei întreprinderi, pentru ca, după aceea, să-i devină administrator. Lăudabil... La rubrica "Aptitudini", omul scrisese că are experienţă în conducerea de automobile Mercedes şi nu mai ştiu de care şi... cam atât. Tare! Dacă aplica pentru un post de şofer, mai era cum mai era, dar creştinul zicea că se vrea manager...

Din două, una: ori încerca să ne spună ce maşină de serviciu vrea după încoronare (atitudinea e totul, nu-i aşa), ori Rutiera a început să elibereze permise de conducere a instituţiilor, ceea ce ar explica multe.

Un comentariu:

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.