Translate

luni, 9 iulie 2012

Vara asta se poartă alb

Nu ştiu cine a "născut" sloganul, dar zici că e reclamă la detergent. Ca să nu mai spun că, dacă ar fi fost în SUA, s-ar fi trezit peste noapte cu mesaje de încurajare de la Ku Klux Klan şi cu nenumărate procese pentru instigare la discriminare. Dar, cum nu suntem pe malul Hudson-ului ci pe al Dâmboviţei, nu mă voi referi la asta.

Să revenim. Deci, se poartă alb. Adică, aşa cum ziceam într-o postare mai veche, spălată e ca nouă. Imaginea, normal. Vara asta trebuie să uităm că toate acuzaţiile care i-au fost aduse lui Traian Băsescu de-a lungul timpului au rămas... suspendate, nu? Că, indiferent dacă îl întrebi de flota României, de casa din Mihăileanu, de demisia promisă "în 5 minute de la votul din Parlament" în 2007, de felul în care EBA a avut campanie "independentă" cu bani de la ministerul condus de Ridzi (a pro pos, pe asta am văzut-o bine-merci la vot, pentru ea nu cere nimeni pârnaie?), de "ţigancă împuţită", "găozar", "păsărică", răpirea din Irak, afacerile cu arme ale fratelui său, "vânzările anterioare" ale Ioanei Băsescu etc, indiferent despre ce îl întrebi, zic, răspunsul va fi acelaşi: hă, hă, hă...

Detergentul ăla la care făcea reclamă Boureanu aseară trebuie să fie al dracului de bun ca să cureţe aşa ceva... Deşi, poate că nu imaginea trebuie spălată, ci creierele oamenilor. Din păcate, am constatat că pentru asta nu e nevoie de un produs de curăţare puternic, ci doar de clişee stupide repetate la infinit de aparatul de campanie. Nu doar curăţă creiere, le şi nivelează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.