Translate

marți, 30 iulie 2013

Doamna Hăineală, sunteţi bine?

Doamna Hăineală cere în instanţă ca Antena 3, luju.ro şi sursazilei.ro să nu mai difuzeze informaţii
despre ea. INFORMAŢII. Nu a folosit cuvinte ca "minciuni", "calomnii" sau "invenţii". Folosind cuvântul "informaţii", doamna Hăineală recunoaşte că nu sunt chestiuni fabricate, ci reale. Şi atunci ce ar vrea doamna Hăineală, să nu mai difuzăm lucruri reale, doar pentru că o deranjează? Şefa CSM ar vrea să cenzureze un post de televiziune şi două site-uri? Mă întreb dacă doamna Macovei o să dea fuguţa la UE să ţipe că în România se vrea reintroducerea cenzurii. Probabil că nu.

Şefa CSM ne reclamă la Inspecţia Judiciară. Din partea mea, putea să ne reclame şi la Protecţia Animalelor, au la fel de mult de-a face cu asta. Pentru doamna Hăineală şi ceilalţi care nu ştiu: atribuţiile IJ vizează procurori, judecători, în general, angajaţi din sistem. IJ nu are jurisdicţie în media, oricât le-ar plăcea unora să fie altfel.

2 comentarii:

  1. madama seamana al naibii de bine cu uncatel din ala din rasa Puli....si nu e nici o obscenitate,sa nu se repeada creata...

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.