Translate

luni, 29 iulie 2013

Zâna Măseluţă şi şantajul

Azi îl luară onor procurorii la întrebări pe Dan Voiculescu. C-o fi, c-o păţi, că să vină ca martor. În dosarul de "şantaj", normal.  În buna tradiţie a justiţiei româneşti, cum stăteau aşa procurorii şi îl ascultau vorbind, şi-au zis "dom'ne, ia să-l transformăm în urmărit". Nu mai contează principiul conform căruia ai dreptul să nu te autoincriminezi - pentru că, nu-i aşa, ca martor, ai obligaţia să vorbeşti, iar ca învinuit, ai dreptul să taci.

"E un conflict comercial", a zis Voiculescu. Până la urmă, aşa e: dacă garofiţele astea de procurori ar fi asistat vreodată la negocieri adevărate, nu de salon, între reprezentanţii unor mari companii internaţionale, s-ar fi ascuns într-un colţ şi ar fi plâns cu sughiţuri. Uneori, dacă miza e mare, se ajunge la şantaj adevărat, nu d'ăsta jucat de cabotinul ăla de Bendei.

În cazul de faţă, Dan Voiculescu a fost chemat pentru că, în interceptările alea trunchiate şi tăiate mărunţel, apăreau discuţii în care Alexandrescu îi spunea lui Voiculescu în ce punct au ajuns negocierile cu RCS/RDS. Aşa, şi? Asta înseamnă complicitate?! La ce?

Aştept cu mare drag ca animăluţele de casă ale doamnei Kovesi (numită la DNA de Ponta) să ne ia, pe rând, la întrebări, pe toţi cei care lucrăm la Antenă. La 3, nu la 1, că n-are rost să ne mai ascundem după deget. Asta a fost ţinta de la bun început. Înţeleg că dacă:
  • ai vorbit vreodată, fie şi din greşeală, la telefon cu Sorin Alexandrescu
  •  ai vorbit cu cineva care a vorbit cu SA
  • îl cunoşti pe SA
  • nu-l cunoşti, dar ai auzit de el
  • l-ai văzut la TV
  • te-ai întrebat cine dracu' e
  • ai parcat lângă maşina lui
  • ai trecut pe lângă maşina lui
  • nu ai nicio legătură cu el
...poţi fi audiat la DNA, eventual în calitate de urmărit penal pentru complicitate.

Mă ofer cu bucurie, că aş avea foarte multe lucruri de spus. Despre complicitate, evident. A procurorilor cu Demisul. Apropo: chiar crede cineva că aducerea lui Voiculescu la DNA fix pe 29 iulie e o simplă coincidenţă? Dacă da, să ştiţi că şi Zâna Măseluţă există.

Un comentariu:

  1. Oricat nu mi-ar place Basescu,DNA sau alte personaje...totusi,sa nu incercam acum sa-l facem fata mare pe Voiculescu.Asta e vulpoi batran,e uns cu toate alifiile securitatii,si-a turnat rudele la securitate...cum puteti sa credeti un asemenea om pe cuvant?Oamenii de genul asta mint si cand spun adevarul...haida de,inteleg ca e patronul vostru,dar totusi,prin apararea lui va balacariti cu totii in aceeasi mocirla.
    Daca voi credeti ca e intamplator ca postul Antena 3 a aparut in 2005,cand a venit Basescu,ca sa-l toace zi de zi,in sculare si in culcare,daca credeti ca Mugur Ciuvica toata ziua il investigheaza pe Basescu fiind singurul lui subiect de ani de zile asa intamplator,daca credeti ca din cauza lui Basescu a aparut criza mondiala,atunci da ,exista Zana Maseluta.Si Alba ca Zapada bineinteles,impreuna cu cei 7 pitici.

    P.S. Nu uitati ca dupa revolutie,multi dizidenti s-au aratat,dupa ce fusesera cele mai mari slugi comuniste,iar vinovatul cine era...?
    Bineinteles unul singur,Ceausescu,restul toti erau victime ale regimului...sigur ca da,iar marmota invelea ciocolata in staniol.

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.